Dasseburcht 65, 3892 WC Zeewolde

In de zeer gewilde woonwijk Zeewolde-Zuid staat deze enorm ruime uitgebouwde TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING. Deze woning ligt aan de rand van het bos met veel groen in de omgeving. De straat is breed opgezet en er is parkeergelegenheid op eigen grond voor minimaal 2 auto’s. Door de zeer gunstige ligging is er altijd wel een plek waar je heerlijk kunt genieten van de zon of even lekker in de schaduw kunt zitten.
De woonoppervlakte is maar liefst 145 m² met een inpandige ruimte van 12 m². Het perceel heeft een grootte van 321 m². Op de woning zitten 10 zonnepanelen. De woning heeft VIJF SLAAPKAMERS en TWEE BADKAMERS. Ben je op zoek naar rust, ruimte en groen dan is deze woning bijzonder geschikt voor jou.

Begane grond;
Via de ruime entree waar meterkast en het toilet zich bevinden, kom je in de woonkamer met een houtkachel en de open keuken. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken waar onder andere de aansluiting zit voor de wasmachine. Via de bijkeuken kom je in de achtertuin, maar kun je ook de ruime slaapkamer bereiken met een moderne ruime badkamer met inloopdouche, wastafel, designradiator en een 2e toilet. De geïsoleerde garage biedt veel mogelijkheden. Momenteel wordt het gebruikt voor opslag, fietsen en dergelijke.
De achtertuin met veel groen en vijverpartij heeft overal wel zitplekjes waar je heerlijk kunt vertoeven en genieten van de ruimte, de rust en de omgeving.

Eerste verdieping;
Via de overloop kom je op de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers en de 2e badkamer. Alle slaapkamers hebben voldoende opbergruimte. De badkamer op deze verdieping is uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel en 3e toilet.

Tweede verdieping
Op deze verdieping is de vijfde slaapkamer met veel lichtinval vanwege de grote dakramen aan beide zijden met een aparte ruimte waar de cv-installatie zich bevindt. Via een vlizo trap kom op de zolder waar heel veel bergruimte is.
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk dichtbij het bos en het Wolderwijd. Heerlijk genieten dus!

Kenmerken:
Bouwjaar: 1992
Woonoppervlakte: ca. 145 m²
Perceeloppervlakte: 321 m²
Energielabel: A
10 zonnepanelen

Vraagprijs:  € 555.000 k.k.